fredag 15 november 2013

det blir en ny matskål

Blir tokig på den vi har nu, ett vanligt i aluminium så flyger runt hela köket och låter som kyrkklockor!


Här kommer några favoriter jag har hittat på internet :) på den i mitten kan man plocka ur den inre delen, praktiskt. Men jag gillar den prickiga i keramik mest.





5 kommentarer:

  1. sv: nej det var inte så mysigt där kanske, var väldigt lerigt :p däremot är det en bra och robust hundrastgård med bra stängsel, vilket jag tycker är skönt som har en hund som lätt hoppar över lite lägre stängsel och en som har lyckats ta sig igen stängsel som har större "hål" i nätet. :)
    ja vi får absolut höras och styra upp nåt! :)

    SvaraRadera
  2. Ja det kan bli väldigt skramligt när det ska slickas rent :D Har skålar i rostfritt stål som har gummibotten, det är ganska praktiskt. Tänk på att kontrollera var produkten är tillverkad om du köper keramikskål. Glaseringen kan innehålla bly och kadmium som kan "läcka" ut i hundens mat.
    Kram till söta valpen och fina matte, från Bella & Boppi (som har tråkigt, för Boppi är halt)

    SvaraRadera
  3. jaha, det visste jag ingenting om, har inte köpt nåt ännu, tänkte åka o handla imorgon. nej stackars Goffie, vad har hänt? :(

    SvaraRadera
  4. Här hemma har hundarna egna vanliga djuptallrikar, väldigt praktiskt då man bara slänger in dem i diskmaskinen efteråt. Fast då har jag visserligen tre hundar som äter gånger per dag så det blir lite diskande :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. låter jätte mysigt, men problemet här är ju den att skålen flyger runt om i köket hehe så det måste vara något stadigt ;)

      Radera