fredag 9 augusti 2013

söndag kl 12

Ja! på söndag kl 12 ska vi hämta V! har även lyckas komma i kontakt med Patricia på Agria och tecknat försäkringen. Det blev den största möjliga..jaja, jag tar inga risker när det gäller försäkringar, jag vet vad det kostar att ha en sjuk hund, och även om V kommer aldrig att bli sjuk (det är bestämt) så ska man ta det säkra före osäkra.


Nu ska jag göra mig lite fin inför middagen på Koh Phangan. ;)

2 kommentarer:

  1. Äntligen är det dags att hämta honom! Har du fixat sovplats och sånt? Tror att namnet kommer att komma av sig självt när du umgåtts lite med valpisen :) svårt att välja namn men himla roligt, det fick jag ju inte göra med min valp. Men oavsett vad man väljer så blir man så van vid det sen.

    Jag testade namnen på Goffer och det var bara Vilse han reagerade på, då lade han huvudet på sned och tittade frågande på mig. Så vi har röstat på Vilse :)

    Vad betyder Viste Vigere? Vigere vet jag vad det betyder på latin (ungefär samma som att vara vigorös på svenska / vigorous på engelska) men inte Viste.

    kram Bella

    SvaraRadera
    Svar
    1. Imorgon är vi hemma och ska städa, valpsäkra hemma och fixa en mysig sovplats, inga bäddar utan en liten madrass, kuddar och en söt täcke jag hittade på Myrorna :)


      åh så kul att Goffie reagerade på Vilse hehe, men jag tror att det blir Svante, men inte helt säker än-

      Radera